Teutenmenu

Drie gangen Teuten keuzemenu € 24,50 p.p.

U heeft de keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten (zie hieronder).

 

Groenten paté (vegetarisch)
Huisgemaakte paté van gele wortel, pastinaak, aardpeer en prei.

of

Linzen soep (vegetarisch)
Licht pittige rode linzensoep.

 

Kipfilet
Kipfilet (o.a. Ben en Trees Dirx, Bergeijk) gegratineerd met kaas van de Ruurhoeve en ham van Elshorst Puur weidevlees.

of

Forel
Gebakken forel met venkel en warme cocktailsaus.

 

Cheesecake
Huisgemaakte cheesecake met caramel en zeezout.

of

Speculaas
Ambachtelijk speculaasijs met gevulde banketbakkers speculaas (Eric van Dinter, Bergeijk). Met slagroom.

 

Voorafgaand aan het keuzemenu wordt een Bergeijkse bol geserveerd (exclusief voor ons gebakken door luxe bakker Eric van Dinter uit Bergeijk). Huisgemaakte kruidenboter met echte boter (Joris en Mascha Mathijssen, Udenhout) en huisgemaakte tappenades.

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige biologische olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer wensen dan is dit geen probleem.

Voor kleine eters hebben wij halve porties voor halve prijzen. Ook kunt u wat overgebleven is van de maaltijd mee naar huis nemen.

Onze leveranciers

Bourgondisch genieten..
Wil je reserveren?