Over ons

Onze menukaart bestaat voor ruim 80% uit streekproducten, waarvan u in een gemoedelijke huiselijke sfeer kunt genieten, zoals u dat in de Bourgondische Kempen gewend bent. Marnetta maakt van deze streekproducten op eigentijdse wijze over(h)eerlijke gerechten. Onze streekproducten worden puur en verantwoord klaar gemaakt.

Laat u ook eens culinair verwennen middels het unieke Streekproeverijtje, Streekverwennerijtje of Shared (streek)dining. Hierbij worden uitsluitend streekproducten geserveerd.

De menukaart wisselt om de drie maanden. Daarnaast werken we met seizoensproducten zoals asperges, aardbeien en wild. Wij werken met verse en dus gezonde producten.

Je kunt het genieten van streekproducten bij ons ook combineren met de Puzzelproeverij.

Wij zijn mede initiatiefnemer van Happen en Trappen met 200 routes. Wij nemen deel aan 2 routes: Teutenland en Content in de Kempen.

Bij ons start ook een mooie wandeling door o.a. natuurgebied de Maaij en de Liskes.

Wij zijn aangesloten bij Dutch Cuisine en zijn tevens opgenomen in de Dutch Cuisine route de Kempen.

 

Naast persoonlijke aandacht, spelen wij in op de wensen van onze gasten (o.a. glutenvrij, suikervrij, lactosevrij). Mocht u onverhoopt minder tijd hebben, dan houden wij daar rekening mee. Zowel een kinderspeelhoek met baby verschoonplank, als een toilet voor minder validen zijn aanwezig.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor grotere gezelschappen. Ook voor uw feestje, lunch, Teutenbrunch, High Tea, High Wine,
High Beer, Wijnproeverijtje, Bierproeverijtje of niet-alcoholisch proeverijtje.

We scheiden ons afval voor ruim 80 %, groenteafval e.d. gaan naar de kinderboerderij. Wij hebben zonnepanelen, rijden elektrisch en koken op inductie.

De Hofkaemer is winnaar van de Bier en Gastronomie Award 2011. 

Wij werken al ruim 20 jaar zo veel mogelijk met streekproducten.

 

Bij ons zijn ook diverse arrangementen mogelijk:

  • Dagtocht Kempisch Bakkerijmuseum streekrestaurant “De Hofkaemer” en  “Natuurtuin ’t Loo”.
  • Struisvogels eten kaas?: dagtocht struisvogelboerderij de Heierhof en kaasboerderij de Ruurhoeve.
  • Grenzeloos genieten: maak kennis met oude en nieuwe ambachten over de grenzen heen. Dagtocht in samenwerking met Kempenmuseum De Acht Zaligheden in Eersel en het GlazenHuis in Lommel.
  • Bezoek aan Museum de Sigarenmaker in Bergeijk in combinatie met een lunch bij de Hofkaemer.
  • Groepsarrangement Zalig Rondje: een gezellige tocht door de Kempen van Eersel via Bergeijk naar Reusel.

Bourgondisch genieten..
Wil je reserveren?