Menukaarten

Onze menukaart bestaat voor ruim 80 % uit streekproducten, waarvan u in een gemoedelijke huiselijke sfeer kunt genieten, zoals u dat in de Bourgondische Kempen gewend bent. Marnetta maakt van deze streekproducten op eigentijdse wijze overheerlijke gerechten.

TIP: Wij hebben voor élk gerecht en menu een passend bier, wijn en niet-alcoholisch advies!

Lunch

Lunchgerechten, Hapjes & Broodjes

U kunt kiezen: 1 broodje: 4,50 2 broodjes 9,00 3 broodjes 13,50

Boerenkaas Ruurhoeve Hoogeloon
Ambachtelijke achterham Elshorst Puur Baarschot
Tosti hamkaas, ham of kaas ham Elshorst Puur kaas Ruurhoeve
Carpaccio Henk Broeders Berkel Enschot
Gerookte paling Rijpelaal Helmond
Gerookte meerval Stroom Oirschot
Gerookte zalmforel de Ronde Bleek Sterksel
Geitenbrie fenegriek Alphenaer
Mozzarella Limburgse waterbuffelmozzarella

Teuten omelet 6,50
Goed gevuld en met bruin brood (op verzoek ook vegetarisch mogelijk)

Uitsmijter de Hofkaemer 6,50
Twee gebakken eitjes op bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Uitsmijter de Hofkaemer 3 eieren 8,00
Drie gebakken eitjes op bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Uitsmijter de Hofkaemer 4 eieren 9,50
Vier gebakken eitjes op bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Teutenkost 8,00
Gebakken bloedworst (Corné van Roessel) met appeltjes, spek, ei en bruin brood.

Panneke lever 8,00
Twee sneetjes brood met gebakken lever (Puur weidevlees, Thea en Ben Bruurs, Baarschot), spek en ui.

Broodje hamburger 8,50
Hamburger van Lakenvelder runderen (natuurvlees, Riel).

Broodje seadog 8,50
Veganistische hotdog (zeewier, Oosterschelde).

12-Uurtje t Hof 8,50
Twee sneetjes bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon), rundvleeskroket uit Tilburg, huzarensalade en een gevuld Lekker’nei (Kempisch streekproduct uit Oirschot).

Hofkaemeradelijk 11,00
Oftewel een klein proeverijtje. Genieten van o.a. droge worst van Corné van Roessel, Kempenham van de Hooiberg uit Bladel, boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon, geitenkaas van de Saanenhof uit Heeze, gevuld Lekker’nei, gerookte meerval (Oirschot), rijpelaal (Helmond), bloedworst, ambachtelijke achterham en een Bergeijkse bol (Eric van Dinter).

Worstenbroodje 3,25
Van luxe bakker Eric van Dinter uit Bergeijk.

Kempisch Pikantje 3,25
Pittig gehakt in deeg First Class Bakery Bergeijk.

Bergeijkse bol 3,25
Exclusief voor de Hofkaemer gebakken broodje door Eric van Dinter uit Bergeijk met huisgemaakte kruidenboter en tappenade (vegetarisch).

Pannenkoek of poffertjes 4,50
Voor de kinderen (vegetarisch).

Bittergarnituur 5,50
Acht stuks rundvlees bitterballen (Bourgondiers van Ad van Geloven uit Tilburg).

Hofkaemer Grand Cru Bier Bitterballen 5,50
Acht stuks rundvlees bitterballen met ons eigen bier Hofkaemer Grand Cru gemaakt door Berry Traa uit Goirle.

Borrelgarnituur 5,50
Bitterballen, lucifertjes, kipballetjes en mini frikandellen.

Kaasplankje de Ruurhoeve 6,50
Verrassende kazen van de Ruurhoeve uit Hoogeloon (vegetarisch).
Kaasplankje wordt geserveerd met tutti frutti brood van Eric van Dinter uit Bergeijk.

Streekplankje 8,00
Streekplankje met droge worst van Corné van Roessel uit Goirle en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Kaasplankje diverse landen 8,00
Onze verdwaalde Teut brengt Geert verrassende kazen uit diverse landen (vegetarisch).
Kaasplankje wordt geserveerd met tutti frutti brood van Eric van Dinter uit Bergeijk.

Bierplankje 11,00
Diverse soorten worst, ham en bierkaas.

Lunchsalades

Zomerse groeten (Adrie Oppers, veganistisch) 9,50
Salade met gegrilde courgette, wortel, paprika, champignons en maïs.

Salade Bonne Femme (op verzoek vegetarisch mogelijk) 9,50
Gemengde salade met gebakken uien (Adrie Oppers, Middelbeers), champignons (van Doremaele, Velddriel) en uitgebakken spekjes. Met honingmosterd dressing (honing, Natuurtuin ’t Loo).

Krokante kip (o.a. Ben en Trees Dirx, Bergeijk) 9,50
Krokant gebakken stukken volwaard kip op gemengde salade.

Sea nuggets (Nationaal Park Oosterschelde, veganistisch) 10,50
Salade met gebakken seanuggets en remouladesaus.

Salade de Hofkaemer à la Kempengoed 10,50
Gemengde Teutensalade met Kempenham (Hooiberg, Bladel), boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon) en tuinkruidendressing.

Carpaccio (runderen, Henk Broeders, Berkel Enschot) 10,50
Ouderwets lekker met oude kaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon), pijnboompitjes, kappertjes en huisgemaakte pestodressing.

Vissalade “Kempen en Peel” (frisse salade) 12,50
Gerookte meerval (de Stroom, Oirschot), Rijpelaal (gerookte paling, Helmond), gemarineerde forel (de Ronde Bleek, Sterksel), gerookte makreel en cocktailsaus (jenever graanbranderij de IJsvogel, Arcen).

Bergeijkse bol (Eric van Dinter, Bergeijk) 3,25
Onze salades zijn ook lekker met een Bergeijkse bol, huisgemaakte kruidenboter (met echte boter, Mathijssen, Udenhout) en huisgemaakte tappenade.

Menu

Drie gangen Teuten keuzemenu december

Drie gangen Teuten keuzemenu 25,50 p.p.

U heeft de keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten (zie hieronder).

 

Waldorf salade
Knolselderij, appel en gerookte kip in laagjes geserveerd.

of

Linzensoep (huisgemaakt en vegetarisch)
Soep van linzen. Gevuld met prei, ui en wortel (Adrie Oppers, Middelbeers).

#####

Crispy gevulde kip
Volwaard kipfilet in een krokant korstje.
Gevuld met pijnboompitten, rucola en biologische feta.

of

Schelvis (Schmidt Zeevis)
Op de huid gebakken schelvis.
Met een kruidige preisaus.

#####

Heather
Huisgemaakt gebak van pecannoten, rode biet, wortel en slagroom.

of

Lets go nuts
Walnootijs, vanille-ijs en boerenkermisijs. Met slagroom.

 

Voorafgaand aan het keuzemenu wordt een Bergeijkse bol geserveerd (exclusief voor ons gebakken door luxe bakker Eric van Dinter uit Bergeijk). Huisgemaakte kruidenboter met echte boter (Joris en Mascha Mathijssen, Udenhout) en huisgemaakte tappenades.

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige biologische olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer wensen dan is dit geen probleem.

Voor kleine eters hebben wij halve porties voor halve prijzen. Ook kunt u wat overgebleven is van de maaltijd mee naar huis nemen.

Voorgerechten

Nazomerse groente bowl (Adrie Oppers, veganistisch) 9,50
Salade met gegrilde spruiten, witlof, appel, munt en gepofte quinoa.

Brabantse herfstrol (veganistisch) 9,50
Gevuld rijsteblad met rode linzen, komkommer, wortel en
crème van pompoen (Adrie Oppers, Middelbeers).

Salade krokante kip (o.a. Niek en Janny van den Borne, Reusel) 9,50
Gemengde salade met krokant gebakken stukken volwaard kip.

Salade de Hofkaemer 10,50
Gemengde Teutensalade met Kempenham (Hooiberg, Bladel), boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon) en tuinkruidendressing.

Carpaccio 10,50
Over(h)eerlijke carpaccio van runderen (Henk Broeders, Berkel Enschot). Ouderwets lekker met oude kaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon) pijnboompitjes, kappertjes en huisgemaakte pestodressing.

Vissalade “Kempen en Peel” 12,50
Frisse salade met gerookte meerval (de Stroom, Oirschot), Rijpelaal (gerookte paling, Helmond), gemarineerde forel (de Ronde Bleek, Sterksel), garnalen (Solt, Lauwersoog) en cocktailsaus (jenever de IJsvogel, Arcen). Als hoofdgerecht 18,75

Soepen

Gebonden runderbouillon (huisgemaakt) 5,50
Huisgemaakte bouillon van rundvlees (Henk Broeders, Berkel Enschot).
Met soepgroenten (Adrie Oppers, Middelbeers).

Rode uiensoep (huisgemaakt en vegetarisch) 5,50
Soep van rode ui (Adrie Oppers, Middelbeers) en karwij.

Trio van soep (huisgemaakt) 5,50
Keuze van de chef van 3 verschillende soepjes.
Op verzoek vegetarisch mogelijk.

Geert soep 5,50
Geen dag hetzelfde, vraag maar aan Geert.

Teutensoep  (huisgemaakt) 5,50
Soep van het Teutenmenu.

Soep wordt geserveerd met een sneetje brood (Eric van Dinter Bergeijk).Opslaan en verlaten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige biologische olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer groentes, friet of salade wensen dan is dit geen probleem (zonder extra kosten).

Voor kleine eters hebben we halve porties voor halve prijzen. Ook kunt u wat overgebleven is van de maaltijd mee naar huis nemen. Tevens serveren wij kindermenu’s.

Pastinaak Schotel (vegetarisch) 18,00
Pastinaak puree met in Isid’or gekonfijte portabello en walnoten.

Herfst curry (veganistisch) 18,00
Indisch gekruide curry met zoete aardappel en pompoen
(Adrie Oppers, Middelbeers) geserveerd met naan brood.

Mosselen in kruidenroomsaus 18,00
Gebakken mosselen met venkel, bleekselderij, ui en kruiden.
Afgeblust met witte wijn en room.

Vispotje (meerval Jack van der Schoot, Oirschot) 19,50
Stoofpotje van diverse soorten vis waaronde de meerval en
snoekbaars. Met groenten van Adrie Oppers.

Varkenstrio (Ben en Thea Bruurs, Baarschot) 19,50
Rustig gegaard buikspek, varkens filet lapje en
chipolata worstje (Elshorst Puur). Op zuurkool.

Krokante eend (Eendenboerderij Helvoirt) 21,50
Op de huid gebakken eendfilet (Suzan van Oirschot en Robbert van Tuijl). 

Jaar rond kaart

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige biologische olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer wensen dan is dit geen probleem.

Kipfiletspiesjes 15,50 
Volwaard kipfilet (o.a. Ben en Trees Dirx, Bergeijk) met een pittige piri piri saus (geserveerd in een apart bakje).

Pasta bolognaise 15,50
Verse eipasta uit Haps met half om half gehakt. Gehakt van weidevlees uit de Kempen en Lakenvelder runderen (natuurvlees Van ‘t Zandeind Riel).

Varkenshaas medaillons 19,50
Medaillons in spek gewikkeld met champignon roomsaus. Van den Elshorst Puur, weidevlees uit de Kempen (Ben en Thea Bruurs, Baarschot).

Seaweed Burger (vegetarisch) 19,75
Veganistische burger met zeewier uit Nationaal Park Oosterschelde en een saus verrijkt met zeesla. Oftewel The Dutch Weed Burger.

Biefstuk van de haas 24,00
Over(h)eerlijke biefstuk met pepersaus (Henk Broeders, Berkel-Enschot). Runderen krijgen o.a. bierborstel van La Trappe.

Nagerechten

Tiramisu met koekkruiden 6,50
Huisgemaakte tiramisu (Qarc, Leonie van Zuylichem).
Met pepernoten en slagroom.

Herfststorm (veganistisch) 6,50
Veganistisch chocolade karameltaartje met krokante hazelnoten.

Witte chocolade boterkoek 6,50
Huisgemaakte boterkoek met witte chocolade, kaneelijs en slagroom.

Dame Blanche 6,50
Ambachtelijk vanille-ijs met warme chocoladesaus.

Coupe ‘De Hofkaemer’ 6,50
Stel uw eigen coupe samen door 3 bolletjes te kiezen uit de smaken; aardbei, blauwe bes, kaneel, walnoot, straciatella, chocolade-ijs, vanille-ijs of boerenkermis (nougatine ijs met stukjes noot en chocolade). Met slagroom.

2 bolletjes met slagroom 5,00

Zonder zottigheid 6,50
Combinatie van vanille-ijs en aardbei-ijs zonder suiker (en dus ook zonder slagroom). Een lekkere uitkomst voor degene die geen suiker mag.

Dessert ’t Hof 8,50
Als u niet kunt kiezen, maken wij u ’t Hof door een proeverijtje van diverse lekkernijen op speciale wijze te presenteren.

Kinderijsje 5,00
Voor de kleine eters onder ons, 2 bolletjes van onderstaande smaken; aardbei, blauwe bes, citroen, yoghurt met amarene kersen, straciatella, chocolade-ijs, vanille-ijs of boerenkermis (nougatine ijs met stukjes noot en chocolade). Met slagroom.

Teutendessert 6,50
Maak een keuze uit het dessert van het Teutenmenu.

Al dit heerlijke ijs wordt ambachtelijk bereid door de familie Krekels op “Hoeve Willem III” uit Helenaveen.

Kaasplankje diverse landen 8,00
Onze verdwaalde Teut is iedere keer weer op zoek naar verrassende nieuwe kazen uit verschillende landen.

Kaasplankje De Ruurhoeve 6,50
Verrassende kazen uit Hoogeloon.

Kaasplankjes worden geserveerd met tutti frutti brood van Eric van Dinter. Als u ons tijdig laat weten of u voor het kaasplateau gaat, kunnen de kaasjes rustig op temperatuur komen. Een overheerlijke rode port van Croft (Tawny) past zeer goed bij het kaasplankje (3,50 per glas). Voor bierliefhebbers de Luxe Quadrupel.

High Tea

High Tea 't Hof

High Tea ’t Hof

15,50 p.p. De volgende hapjes staan voor u klaar (brood Eric van Dinter, Bergeijk):

  • Brioche broodje met jam (Laarhoeve, Diessen).
  • Sandwiches met gerookte zalmforel (de Ronde Bleek, Sterksel, ei (Lekker’nei, Oirschot), slagersham (Corné van Roessel, Goirle) en boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon).
  • Zelfgebakken quiche (Lekker’nei, Oirschot).
  • Marnetta’s worteltjestaart met monchou topping.
  • Brownie (chocoladegebakje) uit eigen keuken.
  • Diverse muffins.
  • Teutenbonbon.

Tevens serveren wij een theepot met een ongekende ervaring van bloementhee die in heet water tot bloei komt oftewel Blooming tea van Alles Van Thee.

Voor het overige kan er gekozen worden uit diverse smaken thee of gewone koffie, espresso, cappuccino en koffie verkeerd.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee per persoon. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

U kunt voorafgaand aan de High Tea ook nog genieten van een trio van soepjes. Marnetta maakt met veel liefde 3 over(h)eerlijke soepjes voor u.

De prijs inclusief trio van soepjes: 21,00 per persoon.

 

High Tea de Hofkaemer

High Tea de Hofkaemer

15,50 p.p. De volgende hapjes staan voor u klaar (brood Eric van Dinter, Bergeijk):

  • Bruin minibolletje met gedroogde Kempenham (hooiberg, Bladel).
  • Wit minibroodje met meervalmousse (de Stroom, Oirschot).
  • Brioche broodje (Eric van Dinter, Bergeijk) met jam (Laarhoeve, Diessen).
  • Sandwiches met gerookte zalmforel (de Ronde Bleek, Sterksel), ei, slagersham (Corné van Roessel, Goirle) en boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon).
  • Zelfgebakken quiche (Lekker’nei, Oirschot).
  • Gevuld ei (Lekker’nei uit Oirschot).
  • Tomaat met biologische geitenkaas (Saanenhof, Heeze).

Tevens serveren wij een theepot met een ongekende ervaring van bloementhee die in heet water tot bloei komt oftewel Blooming tea van Alles Van Thee.

Voor het overige kan er gekozen worden uit diverse smaken thee of gewone koffie, espresso, cappuccino en koffie verkeerd.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee per persoon. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

U kunt voorafgaand aan de High Tea ook nog genieten van een trio van soepjes. Marnetta maakt met veel liefde 3 over(h)eerlijke soepjes voor u.

De prijs inclusief trio van soepjes: 21,00 per persoon.

Overige geniet mogelijkheden

Wildspecialiteiten

voorgerechten

Gevogelte charcuterie (Nederland) 12,50
Gerookte eendfilet (eendenboerderij Helvoirt), geconfijte duivenboutjes, fazantpaté en ganzensalami. Met blauwe bessen compote (Jan Janssen, Budel).

Carpaccio van Hert 12,50
Fijn gesneden hertenvlees (Cees en Joos Lauwers, Reusel).
Op rucola salade met truffelmayonaise en kroepoek van paddenstoelen.

Herfst paddenstoelen soep 5,50
Romig paddenstoelensoep met oesterzwammen en kastanje champignons (kwekerij van Doremaele, Velddriel).

hoofdgerechten

Hazenpeper 20,50
Hazenvlees in rode wijn gegaard. Met geroosterde spruit en witlof.

Nederlands wild zwijn duet 20,50
Wild zwijn kotelet in combinatie met pulled wild zwijn. Met een wilde saus.

Hertenbiefstuk 25,00
Biefstuk van Hertenhoeve De Voort (Cees en Joos Lauwers, Reusel).
Met bockbiersaus (La Trappe, Berkel Enschot).

Wild Combi 25,00
Wild zwijn kotelet, hertenbiefstukje en hazenpeper.
Geserveerd met gegrilde winterse groenten zoals pastinaak en knolselderij.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd  met een winterse stamppot en een stoofpeertje.

Wij werken o.a. met geschoten wild. Er kan dus nog een kogeltje in zitten.

Kerstmenu 2019

Voorgerechten

Witte kerst (vegetarisch)
Gebakken geitenkaastaartje (Saanenhof, Heeze).
Met groenten (Adrie Oppers, Middelbeers). Op rucola.
of
‘t Kalkoentje
Gemengde salade met gerookte kalkoenfilet,
gemarineerde waterbuffelmozzarella, kers(t)tomaatjes en uitgebakken spek.
of
Drie Koningen
Rijsteblad gevuld met zalmforel (De Ronde Bleek, Sterksel), gemarineerde meerval (Jack van der Schoot, Oirschot) en krokant gebakken paling (Rijpelaal, Helmond).
of
Kerst duet
Wild zwijnsham met paté van het Livar varken
(grootgebracht in het trappistenklooster van Lilbosch).
Met groentechips.

Soepen

Kerstbouillon (vegetarisch)
Heldere paddestoelenbouillon met oesterzwam en
witte beukenzwam (Doremaele, Velddriel).
of
Tomatensoep
Pureesoep van biologische tomaat (Natuurlijk tomaat, Den Dungen).
Met basilicum en een kaasstengel.

Hoofdgerechten

Herder groente bowl (vegetarisch)
Geroosterde paddenstoelen (Doremaele, Velddriel).
Geroosterde pompoen, gegrilde witlof en pastinaak.
Met Dutch quinoa.
of
Kribbe
Gebakken kabeljauw filet op een bedje van spinazie
onder een dekentje van zalmforel. En huisgemaakte tartaarsaus.
of
In de herberg
Stoofpot van Nederlandse wild (onder andere hert, Hertenhoeve de Voort Reusel).
Met rode kool stamppot en stoofpeer.
of
Entrecote Melchior
Gebakken entrecote (Henk Broeders, Berkel-Enschot).
Met truffeljus.

Dessert

De heuvel van Bethlehem
Rode vruchten mousse met een vulling van amandel.

Koffie
Koffie of thee met kerstbonbonnetjes

Kerstmenu 45,00 per persoon

Kleine wijzigingen voorbehouden.

Wij zijn 1e en 2e kerstdag de gehele dag geopend.
U mag zelf bepalen hoe laat u wenst te komen.

Uw keuze van wat u wilt eten kunt u aangeven bij aanvang van het kerstdiner.

Heeft u speciale wensen (bv. een allergie of zoutloos) laat het ons even weten.

Vraag gerust per gerecht om een wijn of een bieradvies.

Wenst u iets anders zoals een kerstbrunch of high tea dan is dit in overleg mogelijk.

Op reservering is dit kerstmenu ook mogelijk buiten de kerstdagen om.
Zeer geschikt als bedrijfsetentje of samen met familie of vrienden.

Voor kinderen tot en met 12 jaar serveren we halve porties voor halve prijzen of een kindermenu. We beschikken over een kinderspeelhoek met tv en dvd speler.

Streekproeverijtje

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekproeverijtje kunt u niet alleen culinair genieten van al deze streekproducten,
maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Wij presenteren het streekproeverijtje op authentieke wijze in 4 volledige gangen voor 35,50 p.p.
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht).

Uitsluitend te bestellen per tafel.

Kortom, op een ongedwongen manier een gezellig avondje tafelen en genieten van 4 gangen. U geeft zelf het tempo aan oftewel wilt u de gangen snel na elkaar laten komen of rustig aan.

 

Streekverwennerijtje

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekverwennerijtje kunt u niet alleen culinair genieten van al deze streekproducten,
maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Wij presenteren het streekverwennerijtje in 6 gangen voor 35,50 p.p.

Kortom, op een ongedwongen manier een gezellig avondje tafelen en genieten van 6 gerechtjes / tapas.

U geeft zelf het tempo aan van het streekverwennerijtje,
oftewel wilt u de gerechtjes snel na elkaar laten komen of rustig aan.

Per te serveren gerechtje kunnen wij een passend bier en / of wijnadvies geven.

Het is aan te bevelen om het streekverwennerijtje per tafel te bestellen.

 
 

Shared (streek)dining

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekproeverijtje, het Streekverwennerijtje & Shared (streek)dining kunt u niet alleen culinair genieten van deze streekproducten, maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Wij presenteren het Shared (streek)dining concept voor 35,50

Bij de Shared (streek)dining krijgt u als start diverse kleine gerechtjes. Aanvullend een duo van soepjes. Hierna serveren wij warme gerechtjes. Afsluitend over(h)eerlijke dessertjes.

Leuk om samen te delen en om van te genieten!

Walking Streek Dinner

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen. Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.
Middels het walking streekdinner kunt u culinair genieten van diverse streekproducten en op informele wijze samen zijn met collega’s, familie of vrienden.
Wij presenteren het walking streekdinner in 8 gangen.

Walking streekdinner 40,00 p.p.

Om de start van het walking dinner een feestelijk tintje te geven bevelen wij als aperitief aan een Kir de Kempen; een overheerlijke glaasje Chardonnay met Blauwe Bessen Likorette (Jan Janssen uit Budel) 4,50 per persoon

Kortom, op een ongedwongen manier een gezellig avondje genieten van 8 over(h)eerlijke streekgerechtjes, met liefde bereid door Marnetta.

De 8 gerechtjes worden om het half uur gepresenteerd. U kunt dus uitgaan van een tijdsbestek van ongeveer 4 uur. Mocht u dit anders wensen dan vernemen wij dit graag.

De drankjes worden geturfd en apart vermeld op de rekening. Bovenstaande is het meest geschikt voor groepen vanaf 20 personen.

 

Theatermenu Kattendans aan tafel

In samenwerking met de Kattendans hebben we een speciaal Theatermenu samengesteld.
Oftewel een compleet verzorgd avondje uit met een mooie voorstelling in de Kattendans in combinatie met het genieten van streekproducten.

Als u zo rond 18.00 uur reserveert dan zorgen wij dat u van onderstaand menu kunt genieten en op tijd bij de Kattendans bent. De Kattendans is 5 minuten lopen (400 meter) vanuit de Hofkaemer.

Driegangen Streekproeverijtje bestaande uit soep, hoofdgerecht en nagerecht voor de prijs van 26,50.

Als extra bieden we (gratis) een kopje koffie of thee aan bij afsluiting van de maaltijd.

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekproeverijtje kunt u niet alleen culinair genieten van al deze streekproducten,
maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Teutenbrunch

De Teutenbrunch bestaat uit:

  • witte en bruine broodjes (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • gesneden wit en bruin brood (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • Teutenbrood (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • roggebrood
  • beschuit
  • gekookte eieren (Lekker’nei uit Oirschot)
  • worstenbroodje (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • boerenkaas (kaasboerderij De Ruurhoeve, Hoogeloon)
  • 2 soorten hartig beleg; gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel) en slagersham (Corné van Roessel, Goirle)
  • 2 soorten zoet beleg, o.a. blauwe bosbessen jam (Jan Janssen, Budel)

 De prijs van bovenstaande Teutenbrunch is 14,00 per persoon.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, verse jus, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Deze Teutenbrunch is uit te breiden met het volgende;

  • Soep van de dag     5,00 per persoon
  • Omelet van Lekker’nei uit Oirschot     3,50 per persoon

In overleg kunt u zelf de soep van de dag uitkiezen. 

Authentieke Streekbrunch

14,00 p.p. De Authentieke Streekbrunch bestaat uit:

  • gesneden wit en bruin brood (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • Teutenbrood (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • roggebrood
  • zure zult en kaantjes
  • boerenomelet (Lekker’nei, Oirschot)
  • bloedworst met appeltjes en spek (bloedworst en spek Corné van Roessel, Goirle)
  • boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon)
  • gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel)
  • zoet beleg (b.v. aardbeienjam de Laarhoeve, Diessen)
  • koffie en thee

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Deze Authentieke Streekbrunch is uit te breiden met het volgende:

Soep van de dag: 5,00 per persoon.
In overleg kunt u zelf de soep van de dag uitkiezen.

Omelet van Lekker’nei uit Oirschot: 3,50 per persoon.

Als alternatief voor een Authentieke Streekbrunch kunnen we ook een Teutenbrunch verzorgen (met o.a. een worstenbroodje i.p.v. bloedworst en andere soorten beleg i.p.v. zure zult en kaantjes).

Lunch de Hofkaemer

Oftewel een uitgebreide lunch bestaande uit luxe belegde broodjes.

In ons gemoedelijke Streekrestaurant werken wij daar waar mogelijk met streekproducten. Ook bij Lunch “de Hofkaemer” kunt u volop genieten van de geneugtes des levens, die de Kempen en omgeving te bieden heeft.

De hieronder gepresenteerde broodjes worden gebakken door Eric van Dinter Bergeijk.
• Waldkorn met boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon) en slagersachterham (Corné van Roesel, Goirle) van varkensvlees (Elshorst Puur, Baarschot).
• Waldkorn met gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel).
• Focaccia met gerookte meerval (Jack van der Schoot, Oirschot).
• Focaccia met gerookte paling (Rijpelaal, Johan en Marij Meulendijks, Helmond).
• Zacht bolletje met biologische geitenkaas (Saanenhof, Heeze).
• Zacht bolletje met huisgemaakte eiersalade (Lekker’nei, Oirschot).

Voor elke 2 personen zijn 6 verschillende broodjes beschikbaar. De prijs voor bovenstaande; 20,00 per persoon

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, verse jus, bier of wijn) worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Een goede Kempische gewoonte is om de lunch te beginnen met een lekker “kumke” soep. Soep kan in overleg vastgesteld worden. De meerprijs van de soep is 5,00 per persoon.

 

Broodjes 't Hof

Wij serveren diverse soorten belegde broodjes tarwe / volkoren / maïs / muesli / spelt van luxe bakker Eric van Dinter uit Bergeijk;

  • gekookte ham (den Elshorst Puur, Baarschot)
  • gerookte ham (de Hooiberg, Bladel)
  • boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon)
  •  

    Hiernaast serveren wij een ambachtelijk worstenbroodje (Eric van Dinter, Bergeijk).

     Er zal tevens met koffie en/of thee worden rondgegaan.

    De kosten van bovenstaande zijn 14,00 per persoon.

    De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, verse jus, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

    De broodjes ‘t Hof is uit te breiden met bijvoorbeeld:

  • Teutenbrood van Eric van Dinter uit Bergeijk (1,30 per persoon).
  • Soep van de dag (5,00 per persoon).
  • In overleg kunt u zelf de soep van de dag uitkiezen.

    Bovenstaande is het meest geschikt voor groepen vanaf 25 personen en alleen mogelijk op reservering. 

    Kindermenu’s

    Mogelijkheden voor de kinderen

    Bij de kinderspeelhoek hebben wij tevens een baby verschoonplank.

    Voor kinderen serveren wij halve porties voor halve prijzen.
    Bijvoorbeeld een half soepje (2,75), een halve portie varkenshaas uit de Kempen (9,50) of een half 3 gangen Teuten keuzemenu (12,75).
    Zo kunnen ze lekker meedoen met de grote mensen.

    Als alternatief presenteren wij ook kindermenu’s.

    Kinderpannenkoek of portie poffertjes 4,25
    Kinderpasta; verse eipasta uit Haps, gehakt en tomatensaus  7,50

    De volgende kindermenu’s serveren wij met verse frietjes,
    biologische mayonaise en appelmoes van de Laarhoeve uit Diessen.

    Frikandel       5,25
    Kroket            5,25
    Kipnuggets    5,25
    Vissticks         5,25
    Hamburger   7,50
    Schnitzel       10,00

    High beer              High wine

    Bierproeverijtje       Wijnproeverijtje

    High Beer

    High Beer
    3 verschillende bieren kaas bittergarnituur
    Kempisch pikantje Bergeijkse bol      
    20,00 p.p.

    Ook niet-alcoholisch mogelijk

    Bierproeverijtje

    Bierproeverijtje (vanaf 2 personen)
    5 biertjes met bijbehorende hapjes    
    20,00 p.p.

    Ook niet-alcoholisch mogelijk

    High Wine

    High Wine
    verschillende wijnen kaas bittergarnituur
    Kempisch pikantje Bergeijkse bol      
    20,00 p.p.

    Ook niet-alcoholisch mogelijk

    Wijnproeverijtje

    Wijnproeverijtje (vanaf 2 personen)
    5 wijntjes met bijbehorende hapjes   
    20,00 p.p.

    Ook niet-alcoholisch mogelijk

     

    Laat u ook eens culinair verwennen middels het unieke Streekproeverijtje, Streekverwennerijtje of Shared (streek)dinging. Hierbij worden uitsluitend streekproducten geserveerd.

    Ons driegangen Teuten keuze menu wisselt maandelijks. De menukaart wisselt om de drie maanden. Daarnaast werken wij met seizoensproducten zoals asperges, aardbeien en wild. Wij werken met verse en dus gezonde producten.

    Naast persoonlijke aandacht, spelen wij in op de wensen van onze gasten (o.a. glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, veganistisch). Mocht u onverhoopt minder tijd hebben dan houden wij daar rekening mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor grotere gezelschappen. 

    Onze leveranciers

    Bourgondisch genieten..
    Wil je reserveren?