Menukaarten

Wij zijn 5 dagen per week vanaf 10.30 uur geopend (maandag en woensdag gesloten). U kunt dan genieten van een lekker bakske koffie of thee, fris, wijn of een van onze 100 soorten (streek)bieren. Tevens kunt u over(h)eerlijk genieten van een lunch of kiezen uit diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten.

Laat u verrassen met onze verrassingsmenu’s: Streekproeverijtje, Streekverwennerijtje of Shared (streek)dining.

Wij zijn onze gasten graag van dienst met diverse afhaalmogelijkheden zoals een 6 gangen verrassingsmenu, bierpakketten en (streek)wijnen.

Gelieve van te voren bestellen via info@streekrestaurant.nl
of tel. 0497-571396.

Maart 2021 bestonden we 15 jaar en ter gelegenheid hiervan hebben we een nieuw bier laten brouwen: de Hofkaemeraad. Onze menukaart bestaat voor ruim 80 % uit streekproducten, waarvan u in een gemoedelijke huiselijke sfeer kunt genieten, zoals u dat in de Bourgondische Kempen gewend bent. Marnetta maakt van deze streekproducten op eigentijdse wijze overheerlijke gerechten.

TIP: Wij hebben voor élk gerecht en menu een passend bier, wijn en niet-alcoholisch advies!

Lunch (12.00 tot 17.00 uur)

Lunchgerechten, Hapjes & Broodjes

U kunt kiezen: 1 broodje: 4,50 2 broodjes 9,00 3 broodjes 13,50

Boerenkaas Ruurhoeve Hoogeloon
Ambachtelijke achterham Elshorst Puur Baarschot
Tosti hamkaas, ham of kaas ham Elshorst Puur kaas Ruurhoeve
Carpaccio Henk Broeders Berkel Enschot
Gerookte paling Rijpelaal Helmond
Gerookte meerval Stroom Oirschot
Gerookte zalmforel Rijpelaal Helmond
Geitenbrie fenegriek Alphenaer
Waterbuffelmozzarella Piet Vogels Deurne

Teuten omelet 6,50
Goed gevuld en met bruin brood (op verzoek ook vegetarisch mogelijk)

Uitsmijter de Hofkaemer 6,50
Twee gebakken eitjes op bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Uitsmijter de Hofkaemer 3 eieren 8,00
Drie gebakken eitjes op bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Uitsmijter de Hofkaemer 4 eieren 9,50
Vier gebakken eitjes op bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Teutenkost 8,00
Gebakken bloedworst (Corné van Roessel) met appeltjes, spek, ei en bruin brood.

Panneke lever 8,00
Twee sneetjes brood met gebakken lever (Puur weidevlees, Thea en Ben Bruurs, Baarschot), spek en ui.

Broodje hamburger 8,50
Hamburger van Lakenvelder runderen (natuurvlees, Riel).

12-Uurtje t Hof 8,50
Twee sneetjes bruin brood met ambachtelijke achterham van Elshorst Puur uit Baarschot en boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon), rundvleeskroket uit Tilburg, huzarensalade en een gevuld Lekker’nei (Kempisch streekproduct uit Oirschot).

BRGK 9,50
Oftewel carpaccio (Henk Broeders, Berkel Enschot), meervalmousse (Jack van der Schoot, Oirschot), zalmsalade (Paul Meulendijks, Helmond) en Alphenaer geitenbrie op Hofkaemer brood, kommetje runderbouillon en voorjaarsbowl.

Worstenbroodje 3,50
Van bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel.

Kempisch Pikantje 3,50
Pittig gehakt in deeg First Class Bakery Bergeijk.

Pittig groentebroodje (veganistisch) 3,50
Groenten in deeg First Class Bakery Bergeijk.

Hofkaemer brood 3,50
Exclusief voor de Hofkaemer gebakken broodje door bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel met huisgemaakte kruidenboter en tappenade (vegetarisch).

Pannenkoek of poffertjes 4,50
Voor de kinderen (vegetarisch).

Bittergarnituur 7,50
Acht stuks rundvlees bitterballen (Bourgondiers van Ad van Geloven uit Tilburg).

Borrelgarnituur 7,50
Bitterbal, kipcorn, kaassoufflé en mini frikandel 8 stuks.

Oesterzwam Bitterballen 8,00
Oesterzambitterballen (veganistisch) gemaakt door Jacqueline van Eerd uit Tilburg 8 stuks.

Kaasplankje de Ruurhoeve 7,50
Verrassende kazen van de Ruurhoeve uit Hoogeloon (vegetarisch).
Kaasplankje wordt geserveerd met noten vijgen brood van bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel.

Streekplankje 8,50
Streekplankje met droge worst van Corné van Roessel uit Goirle en boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon.

Divers kaasplankje 9,50
Onze verdwaalde Teut brengt Geert verrassende kazen uit diverse landen (vegetarisch).
Kaasplankje wordt geserveerd met noten vijgen brood van bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel.

Bierplankje 12,50
Diverse soorten worst, ham en Hofkaemer grand cru bierkaas.

Brabantse borrelplank 11,00
Oesterzwambitterbal (Tilburg), La Trappe Isido’r kaasbitterbal, Hofkaemer grand cru bierkaas, alphenaer geitenbrie, groentesticks, tomaat mozarella.

Lunchsalades

Bietje quinoa (veganistisch) 9,50
Geroosterde rode biet (Adrie Oppers, Middelbeers) met Nederlandse Quinoa en winterpostelein.

Hartige quiche (vegetarisch) 9,50
Hartige quiche met prei, pastinaak, Alphenaer (geitenbrie uit Alphen),
walnoten (Hanne Hoeve Westerhoven) en honing (natuurtuin ’t Loo).

Salade Bonne Femme (op verzoek vegetarisch mogelijk) 9,50
Gemengde salade met gebakken uien (Adrie Oppers, Middelbeers), champignons (van Doremaele, Velddriel) en uitgebakken spekjes. Met honingmosterd dressing (honing, Natuurtuin ’t Loo).

Salade krokante kip (o.a. fam. Rijkers, Riethoven) 9,50
Krokant gebakken stukken volwaard kip op gemengde salade.

Hofkaemeradelijk 11,00
Oftewel een klein proeverijtje. Genieten van o.a. droge worst van Corné van Roessel, Kempenham van de Hooiberg uit Bladel, boerenkaas van de Ruurhoeve uit Hoogeloon, geitenkaas van de Saanenhof uit Heeze, gevuld Lekker’nei, gerookte meerval (Oirschot), rijpelaal (Helmond), bloedworst, ambachtelijke achterham en een Hofkaemer brood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel).

Salade de Hofkaemer à la Kempengoed 11,00
Gemengde Teutensalade met Kempenham (Hooiberg, Bladel), boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon) en tuinkruidendressing.

Carpaccio (runderen, Henk Broeders, Berkel Enschot) 12,50
Ouderwets lekker met oude kaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon), pijnboompitjes, kappertjes en huisgemaakte pestodressing.

Vissalade “Kempen en Peel” (frisse salade) 12,50
Gerookte meerval (de Stroom, Oirschot), Rijpelaal (gerookte paling, Helmond), gemarineerde forel (de Ronde Bleek, Sterksel), Hollandse garnalen (Stolt, Groningen) en cocktailsaus (jenever graanbranderij de IJsvogel, Arcen).

Hofkaemer brood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel) 3,50
Onze salades zijn ook lekker met een Hofkaemer brood, huisgemaakte kruidenboter (met echte boter, Mathijssen, Udenhout) en huisgemaakte tappenade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Laat ons even weten als u meer salade wenst bij uw lunchsalade. Meer salade is geen probleem en hier rekenen we ook niets extra’s voor.

Menu (vanaf 12.00 uur)

Drie gangen Teuten keuzemenu november 2022

Drie gangen Teuten keuzemenu 28,50 p.p.

U heeft de keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten (zie hieronder).

Winter 

Gemengde salade met gebakken kip, spek en champignons. 

of

Rode linzensoep (vegetarisch)
Huisgemaakte soep van rode linzen en rode peper.

#####

Schnitzel
Schnitzel van puur weidevlees met zigeunersaus..

of

Vis in het pannetje
Diverse vissoorten gestoofd met groenten in witte wijn en tomatensaus.

#####

Baskische taart
Huisgemaakte Baskische taart (echt boter, Udenhout).

of

Frozen
Huisgemaakte parfait van speculaas. Met slagroom.

Voorafgaand aan het keuzemenu wordt een Hofkaemer brood geserveerd (exclusief voor ons gebakken door bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel). Huisgemaakte kruidenboter met echte boter (Joris en Mascha Mathijssen, Udenhout) en huisgemaakte tappenades.

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer wensen dan is dit geen probleem.

Voor kleine eters hebben wij halve porties voor halve prijzen. Ook kunt u wat overgebleven is van de maaltijd mee naar huis nemen.

Voorgerechten

Bietje quinoa  (huisgemaakt en veganistisch)  9,50
Geroosterde rode biet (Adrie Oppers, Middelbeers) met Nederlandse Quinoa en winterpostelein.

Hartige quiche (vegetarisch) 9,50
Hartige quiche met prei, pastinaak, Alphenaer (geitenbrie uit Alphen),
walnoten (Hanne Hoeve Westerhoven) en honing (natuurtuin ’t Loo).

Salade krokante kip 9,50
Krokant gebakken Volwaard kip (beter leven 1 ster o.a. fam. Rijkers, Riethoven) op gemengde salade.

Salade de Hofkaemer 11,00
Gemengde teutensalade met kempenham (Hooiberg Bladel), boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon) en tuinkruidendressing. 

Carpaccio 12,50
Over(h)eerlijke carpaccio van runderen (Henk Broeders, Berkel Enschot). Ouderwets lekker met oude kaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon) pijnboompitjes, kappertjes en huisgemaakte pestodressing. 

Vissalade “Kempen en Peel”  12,50
Frisse salade met gerookte meerval (de Stroom, Oirschot), Rijpelaal (gerookte paling, Helmond), gerookte forel (Rijpelaal), garnalen (Solt, Lauwersoog) en cocktailsaus (jenever de IJsvogel, Arcen).
Als hoofdgerecht 18,75

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Laat ons even weten als u meer salade wenst bij uw voorgerecht. Meer salade is geen probleem en hier rekenen we ook niets extra’s voor.

Huisgemaakte Soepen

Rode uiensoep (veganistisch) 6,00
Verrassende soep van van ui met rode wijn en karwijzaad.

Pompoenensoep (vegetarisch) 6,00
Gekruide pureesoep van pompoen, tomaat en een pepertje.

Trio van soep 6,00
Keuze van de chef van 3 verschillende soepjes.
Op verzoek vegetarisch mogelijk.

Geert soep 6,00
Geen dag hetzelfde, vraag maar aan Geert.

Teutensoep 6,00
Soep van het Teutenmenu.

Soep wordt geserveerd met een sneetje brood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel).Opslaan en verlaten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer groentes, friet of salade wensen dan is dit geen probleem (zonder extra kosten).

Voor kleine eters hebben we halve porties voor halve prijzen. Ook kunt u wat overgebleven is van de maaltijd mee naar huis nemen. Tevens serveren wij kindermenu’s.

Paddenstoelen teriyaki (vegetarisch) 18,50
Verse eipasta (Conny van de Besselaar, Haps), gebakken oesterzwammen en paddenstoelen in teriyakisaus. Met cashewnoten.

Notenbrood (veganistisch) 18,50
Huisgemaakt notenbrood (o.a. walnoten Hanne Hoeve, Westerhoven)
geroosterde pompoen, gele & paarse wortel (Adrie Oppers, Middelbeers).

Gegratineerde meerval 19,50
Meerval (Jack van der Schoot, Oirschot). Met prei en aardappel gegratineerd,

Zeebaars 19,50
Zeebaars onder een krokante kruidenkorst.

Kippen stoofpot 19,50
Kipfilet (o.a. fam Rijkers, Riethoven) met spek, ui en prei. Gestoofd met rozemarijnaardappelen uit de oven.

Pulled porc (Puur weidevlees, Thea & Ben Bruurs) 19,50
Gevulde aardappel met pulled porc (puur weidevlees, Diessen). En huisgemaakte koolsalade.

Jaar rond kaart

Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet (aardappelhandel Bladel, van Sambeek) gebakken in plantaardige olie, biologische mayonaise, 2e aardappelgarnituur, verse groenten (Adrie Oppers, Middelbeers) en salade.

Wij doen mee met het Greencook project en proberen afval te voorkomen. Wij serveren één frietzak en één salade per tafel. Mocht u meer wensen dan is dit geen probleem.

Kip Shaslick 17,50 
Gekruide Volwaard kipfilet (o.a. familie Rijkers, Riethoven). Met spek, ui en prei.

Pasta bolognaise 17,50
Verse eipasta uit Haps met half om half gehakt. Gehakt van Puur weidevlees uit de Kempen (Elshorst Baarschot) en Lakenvelder runderen (natuurvlees Van ’t Zandeind Riel).

Varkenshaas medaillons 19,50
Medaillons in spek gewikkeld met champignon roomsaus. Van den Elshorst Puur, weidevlees uit de Kempen (Ben en Thea Bruurs, Baarschot).

Seaweed Burger (vegetarisch) 19,50
Veganistische burger met zeewier uit Nationaal Park Oosterschelde en een saus verrijkt met zeesla. Oftewel The Dutch Weed Burger.

Biefstuk van de haas 28,00
Over(h)eerlijke biefstuk met pepersaus (Henk Broeders, Berkel-Enschot). Runderen krijgen o.a. bierborstel van La Trappe.

Nagerechten

Trifle 6,50
Huisgemaakte cake (eieren Lekker’nei, echte boter Mathijssen) , qarc (Leonie van Zuilichem, Bladel), karamelsaus en walnoten (Hanne Hoeve,Westerhoven).

Zwarte woud taart (veganistisch en glutenvrij) 6,50
Huisgemaakte veganistische chocoladecake met kersen.

Dame Blanche 6,50
Ambachtelijk vanille-ijs met warme chocoladesaus.

Coupe ‘De Hofkaemer’ 6,50
Stel uw eigen coupe samen door 3 bolletjes te kiezen uit de smaken; aardbei, blauwe bes, hazelnoot, speculoos, straciatella, chocolade-ijs, vanille-ijs of boerenkermis (nougatine ijs met stukjes noot en chocolade). Met slagroom.

2 bolletjes met slagroom 5,00

Dessert ’t Hof 8,50
Als u niet kunt kiezen, maken wij u ’t Hof door een proeverijtje van diverse
lekkernijen op speciale wijze te presenteren.

Kinderijsje 5,00
Voor de kleine eters onder ons, 2 bolletjes van onderstaande smaken; aardbei, blauwe bes, hazelnoot, speculoos, straciatella, chocolade-ijs, vanille-ijs of boerenkermis (nougatine ijs met stukjes noot en chocolade). Met slagroom.

Teutendessert 6,50
Maak een keuze uit het dessert van het Teutenmenu.

Al dit heerlijke ijs wordt ambachtelijk bereid door de familie Krekels op “Hoeve Willem III” uit Helenaveen.

Divers kaasplankje 9,50
Onze verdwaalde Teut is iedere keer weer op zoek naar verrassende nieuwe kazen.

Kaasplankje De Ruurhoeve 7,50
Verrassende kazen uit Hoogeloon.

Kaasplankjes worden geserveerd met noten vijgen brood van bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel. Als u ons tijdig laat weten of u voor het kaasplateau gaat, kunnen de kaasjes rustig op temperatuur komen. Een overheerlijke rode port van Croft (Tawny) past zeer goed bij het kaasplankje (4,00 per glas). Voor bierliefhebbers de Luxe Quadrupel.

Kindermenu’s

Mogelijkheden voor de kinderen

Bij de kinderspeelhoek hebben wij tevens een baby verschoonplank.

Voor kinderen serveren wij halve porties voor halve prijzen.
Bijvoorbeeld een half soepje (3,00), een halve portie varkenshaas uit de Kempen (9,75) of een half 3 gangen Teuten keuzemenu (14,25).
Zo kunnen ze lekker meedoen met de grote mensen.

Als alternatief presenteren wij ook kindermenu’s.

Kinderpannenkoek of portie poffertjes 4,50
Kinderpasta; verse eipasta uit Haps, gehakt en tomatensaus  7,50

De volgende kindermenu’s serveren wij met verse frietjes,
biologische mayonaise en appelmoes van de Laarhoeve uit Diessen.

Frikandel              5,50
Kroket                   5,50
Kipnuggets           5,50
Vissticks                5,50
Kaassoufleetjes   5,50
Hamburger          8,50

High Tea

High Tea 't Hof

High Tea ’t Hof

15,50 p.p. De volgende hapjes staan voor u klaar (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel):

  • Brioche broodje met jam (Laarhoeve, Diessen).
  • Sandwiches met gerookte zalmforel (Rijpelaal, Helmond), ei (Lekker’nei, Oirschot), slagersham (Corné van Roessel, Goirle) en boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon).
  • Zelfgebakken quiche (Lekker’nei, Oirschot).
  • Marnetta’s worteltjestaart met monchou topping.
  • Brownie (chocoladegebakje) uit eigen keuken.
  • Diverse muffins.

Tevens serveren wij een theepot met een ongekende ervaring van bloementhee die in heet water tot bloei komt oftewel Blooming tea van Alles Van Thee.

Voor het overige kan er gekozen worden uit diverse smaken thee of gewone koffie, espresso, cappuccino en koffie verkeerd.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee per persoon. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

U kunt voorafgaand aan de High Tea ook nog genieten van een trio van soepjes. Marnetta maakt met veel liefde 3 over(h)eerlijke soepjes voor u.

De prijs inclusief trio van soepjes: 21,00 per persoon.

 

Vanaf 2 personen op reservering. 

High Tea de Hofkaemer

High Tea de Hofkaemer

15,50 p.p. De volgende hapjes staan voor u klaar (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel):

  • Bruin minibolletje met gedroogde Kempenham (hooiberg, Bladel).
  • Wit minibroodje met meervalmousse (de Stroom, Oirschot).
  • Brioche broodje (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel) met jam (Laarhoeve, Diessen).
  • Sandwiches met gerookte zalmforel (de Ronde Bleek, Sterksel), ei, slagersham (Corné van Roessel, Goirle) en boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon).
  • Zelfgebakken quiche (Lekker’nei, Oirschot).
  • Gevuld ei (Lekker’nei uit Oirschot).
  • Tomaat met biologische geitenkaas (Saanenhof, Heeze).

Tevens serveren wij een theepot met een ongekende ervaring van bloementhee die in heet water tot bloei komt oftewel Blooming tea van Alles Van Thee.

Voor het overige kan er gekozen worden uit diverse smaken thee of gewone koffie, espresso, cappuccino en koffie verkeerd.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee per persoon. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

U kunt voorafgaand aan de High Tea ook nog genieten van een trio van soepjes. Marnetta maakt met veel liefde 3 over(h)eerlijke soepjes voor u.

De prijs inclusief trio van soepjes: 21,00 per persoon.

Vanaf 2 personen op reservering.

Verrassingsmenu voor thuis & bier / wijn voor thuis.

Verrassingsmenu voor thuis

Marnetta maakt met liefde een 6-gangen verrassingsmenu voor u klaar. U krijgt instructies mee hoe dit thuis op te warmen. Graag doorgeven of u allergieën of dieetwensen hebt.

Kosten zijn 34,50 per persoon.

Bierpakketten, Brabantse wijn (afhaal)

Ook kunt u bij ons bierpakketten afhalen: 15,00 voor 5 stuks. Laat je verrassen door Geert of zelf samen te stellen.

Fles Hofkaemeraad 75 cl 6,75

Fles Brabantse of Limburgse wijn 12,50
Brabant rood, Solaris wit of Kessthor wit
Parelwijn Dassemus 15,00
Brut mousserend Dassemus 20,00

Overige geniet mogelijkheden

Kerstmenu 2022

Voorgerechten

Kerstbonbon (vegetarisch)
Crème van pompoen (Oppers, Middelbeers) met geitenkaas (Saanenhof Heeze) in palmkool.
of
Kalkoen
Gemengde salade met kalkoensalami (Kapteijns, Diessen).
of
Kerst duet
Carpaccio van meerval (Jack van der Schoot, Oirschot) met Nederlandse zalmforelmousse (Rijpelaal, Helmond).
of
Rudolph
Nederlandse herten ham. Met gepofte kersttomaatjes.

Soepen

Witte kerst (vegetarisch)
Pastinaaksoep met walnotenolie (Hanne Hoeve, Westerhoven).
of
Heldere wildbouillon
Heldere bouillon van divers Nederlands wild. Met truffelroom.

Hoofdgerechten

Herder risotto (vegetarisch)
Paddenstoelen risotto met gegrilde witlof en overjarige kaas (Ruurhoeve, Hoogeloon).
of
Hossana
Gebakken kabeljauwfilet op bedje van venkel. Met mosterdsaus.
of
In de herberg
Stoofpot van Nederlandse haas. Met rode kool stamppot en stoofpeer.
of
Kipfilet Melchior
Gebakken kipfilet (Kapteijns, Diessen). Met truffeljus.

Dessert

Glow in the dark
Mousse van mango en passievrucht op een krokante amandelbodem met slagroom.

Koffie of thee met kerstchocolaatjes

€49,50 per persoon Kleine wijzigingen voorbehouden.

Wij zijn 1e en 2e kerstdag de gehele dag geopend. U mag zelf bepalen hoe laat u wenst te komen.

Uw keuze van wat u wilt eten kunt u aangeven bij aanvang van het kerstdiner. U heeft de keuze uit 4 voorgerechten, 2 soepen en 4 hoofdgerechten.

Heeft u speciale wensen (bv. een allergie, zoutloos of veganistisch) laat het ons even weten, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Vraag gerust per gerecht om een wijn, bier of niet-alcoholisch advies.

Wenst u iets anders zoals een kerstbrunch of high tea dan is dit in overleg mogelijk.

Op reservering is dit kerstmenu ook mogelijk buiten de kerstdagen om.
Zeer geschikt als bedrijfsetentje of samen met familie of vrienden.

Voor kinderen tot en met 12 jaar serveren we halve porties voor halve prijzen of een kindermenu. We beschikken over een kinderspeelhoek met tv. 

Wildspecialiteiten

voorgerechten

Wild charcuterie (Nederland) 12,50
Gerookte eendfilet (eendenboerderij Helvoirt), fazantenpaté, ganzenborst en wild zwijn prosciutto. Met blauwe bessen compote (Jan Janssen, Budel).

Nog eendje dan 12,50
Geconfijte eendebout (eendenboerderij Helvoirt). Op rucola salade met truffelmayonaise en kroepoek van paddenstoelen.

Herfst paddestoelensoep 6,00
Romige paddenstoelensoep met oesterzwammen en kastanje champignons.

hoofdgerechten

Hazen stoofpot (Nederland) 22,00
Hazenbout (zonder bot) met knolselderij en ui in Hofkaemer Grand Cru gestoofd. Met gekarameliseerde witlof.

Wild zwijn sucade (Nederland) 22,00
Wild zwijn sucade met een wilde saus en in wijn gewelde pruimen.

Hertenbiefstuk 25,00
Hertenbiefstuk met bockbiersaus.

Wild combi 25,00
Wild zwijn kotelet, hertenbiefstukje en hazen stoofpot. Geserveerd met gepofte winterse groenten zoals pompoen en paarse wortel.

Streekproeverijtje

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekproeverijtje kunt u niet alleen culinair genieten van al deze streekproducten,
maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Wij presenteren het streekproeverijtje op authentieke wijze in 4 volledige gangen voor 38,50 p.p.
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht).

Uitsluitend te bestellen per tafel.

Kortom, op een ongedwongen manier een gezellig avondje tafelen en genieten van 4 gangen. U geeft zelf het tempo aan oftewel wilt u de gangen snel na elkaar laten komen of rustig aan.

 

Streekverwennerijtje

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekverwennerijtje kunt u niet alleen culinair genieten van al deze streekproducten,
maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Wij presenteren het streekverwennerijtje in 6 gangen voor 38,50 p.p.

Kortom, op een ongedwongen manier een gezellig avondje tafelen en genieten van 6 gerechtjes / tapas.

U geeft zelf het tempo aan van het streekverwennerijtje,
oftewel wilt u de gerechtjes snel na elkaar laten komen of rustig aan.

Per te serveren gerechtje kunnen wij een passend bier en / of wijnadvies geven.

Het is aan te bevelen om het streekverwennerijtje per tafel te bestellen.

Shared (streek)dining

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse over(h)eerlijke streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen.

Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.

Middels het Streekproeverijtje, het Streekverwennerijtje & Shared (streek)dining kunt u niet alleen culinair genieten van deze streekproducten, maar vertellen wij tevens wie onze leveranciers zijn.

Wij presenteren het Shared (streek)dining concept voor 38,50

Bij de Shared (streek)dining krijgt u als start diverse kleine gerechtjes. Aanvullend een duo van soepjes. Hierna serveren wij warme gerechtjes. Afsluitend over(h)eerlijke dessertjes.

Leuk om samen te delen en om van te genieten!

Walking Streek Dinner

Vele gasten hebben ons laten weten de diverse streekproducten die wij serveren erg te kunnen waarderen. Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze kwalitatief zeer goede en uitermate smaakvolle streekproducten persoonlijk.
Middels het walking streekdinner kunt u culinair genieten van diverse streekproducten en op informele wijze samen zijn met collega’s, familie of vrienden.
Wij presenteren het walking streekdinner in 8 gangen.

Walking streekdinner 40,00 p.p.

Om de start van het walking dinner een feestelijk tintje te geven bevelen wij als aperitief aan een Kir de Kempen; een overheerlijke glaasje Brabantse Solaris (Dassemus, Chaam) met Blauwe Bessen Likorette (Jan Janssen, Budel) 4,50 per persoon

Kortom, op een ongedwongen manier een gezellig avondje genieten van 8 over(h)eerlijke streekgerechtjes, met liefde bereid door Marnetta.

De 8 gerechtjes worden om het half uur gepresenteerd. U kunt dus uitgaan van een tijdsbestek van ongeveer 4 uur. Mocht u dit anders wensen dan vernemen wij dit graag.

De drankjes worden geturfd en apart vermeld op de rekening. Bovenstaande is het meest geschikt voor groepen vanaf 20 personen. 

Teutenbrunch

De Teutenbrunch bestaat uit:

  • witte en bruine broodjes (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel)
  • gesneden wit en bruin brood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel)
  • Krentenbrood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel)
  • roggebrood
  • beschuit
  • gekookte eieren (Lekker’nei uit Oirschot)
  • worstenbroodje (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel)
  • boerenkaas (kaasboerderij De Ruurhoeve, Hoogeloon)
  • 2 soorten hartig beleg; gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel) en slagersham (Corné van Roessel, Goirle)
  • 2 soorten zoet beleg, o.a. blauwe bosbessen jam (Jan Janssen, Budel)

De prijs van bovenstaande Teutenbrunch is 15,00 per persoon.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, verse jus, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Deze Teutenbrunch is uit te breiden met het volgende;

  • Soep van de dag  5,50 per persoon
  • Omelet van Lekker’nei uit Oirschot 3,50 per persoon

In overleg kunt u zelf de soep van de dag uitkiezen. 

Authentieke Streekbrunch

De Authentieke Streekbrunch bestaat uit:

  • gesneden wit en bruin brood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel)
  • Krentenbrood (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel)
  • roggebrood
  • zure zult
  • boerenomelet (Lekker’nei, Oirschot)
  • bloedworst met appeltjes en spek (bloedworst en spek, Corné van Roessel, Goirle)
  • boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon)
  • gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel)
  • zoet beleg (b.v. aardbeienjam de Laarhoeve, Diessen)
  • koffie en thee

De prijs van bovenstaande Authentieke Streekbruch is 15,00 per persoon.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Deze Authentieke Streekbrunch is uit te breiden met het volgende:

Soep van de dag: 5,50 per persoon.
In overleg kunt u zelf de soep van de dag uitkiezen.

Omelet van Lekker’nei uit Oirschot: 3,50 per persoon.

Als alternatief voor een Authentieke Streekbrunch kunnen we ook een Teutenbrunch verzorgen (met o.a. een worstenbroodje i.p.v. bloedworst en andere soorten beleg i.p.v. zure zult).

Lunch de Hofkaemer

Oftewel een uitgebreide lunch bestaande uit luxe belegde broodjes.

In ons gemoedelijke Streekrestaurant werken wij daar waar mogelijk met streekproducten. Ook bij Lunch “de Hofkaemer” kunt u volop genieten van de geneugtes des levens, die de Kempen en omgeving te bieden heeft.

De hieronder gepresenteerde broodjes worden gebakken door bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel.
• Waldkorn met boerenkaas (Ruurhoeve, Hoogeloon) en slagersachterham (Corné van Roesel, Goirle) van varkensvlees (Elshorst Puur, Baarschot).
• Waldkorn met gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel).
• Focaccia met gerookte meerval (Jack van der Schoot, Oirschot).
• Focaccia met gerookte paling (Rijpelaal, Johan en Marij Meulendijks, Helmond).
• Zacht bolletje met biologische geitenkaas (Saanenhof, Heeze).
• Zacht bolletje met huisgemaakte eiersalade (Lekker’nei, Oirschot).

Voor elke 2 personen zijn 6 verschillende broodjes beschikbaar. De prijs voor bovenstaande; 20,00 per persoon

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, verse jus, bier of wijn) worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Een goede Kempische gewoonte is om de lunch te beginnen met een lekker “kumke” soep. Soep kan in overleg vastgesteld worden. De meerprijs van de soep is 5,50 per persoon. 

Broodjes 't Hof

Wij serveren diverse soorten belegde broodjes tarwe / volkoren / maïs / muesli / spelt van bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel;

  • gekookte ham (den Elshorst Puur, Baarschot)
  • gerookte ham (de Hooiberg, Bladel)
  • boerenkaas (kaasboerderij de Ruurhoeve, Hoogeloon)

Hiernaast serveren wij een ambachtelijk worstenbroodje (bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel).

 Er zal tevens met koffie en/of thee worden rondgegaan.

De kosten van bovenstaande zijn 14,00 per persoon.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee. Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, verse jus, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

De broodjes ‘t Hof is uit te breiden met bijvoorbeeld:

  • Teutenbrood van bakkersfamilie van Heeswijk uit Luyksgestel (1,30 per persoon).
  • Soep van de dag (5,00 per persoon).

In overleg kunt u zelf de soep van de dag uitkiezen.

Bovenstaande is het meest geschikt voor groepen vanaf 25 personen en alleen mogelijk op reservering. 

High beer              High wine

Bierproeverijtje       Wijnproeverijtje

High Beer

High Beer
3 verschillende bieren kaas bittergarnituur
Kempisch pikantje Bergeijkse bol      
22,50 p.p.

Ook niet-alcoholisch mogelijk

Bierproeverijtje

Bierproeverijtje (vanaf 2 personen)
5 biertjes met bijbehorende hapjes    
22,50 p.p.

Ook niet-alcoholisch mogelijk

High Wine

High Wine
verschillende wijnen kaas bittergarnituur
Kempisch pikantje Bergeijkse bol      
22,50 p.p.

Ook niet-alcoholisch mogelijk

Wijnproeverijtje

Wijnproeverijtje (vanaf 2 personen)
5 wijntjes met bijbehorende hapjes   
22,50 p.p.

Ook niet-alcoholisch mogelijk

Laat u ook eens culinair verwennen middels het unieke Streekproeverijtje, Streekverwennerijtje of Shared (streek)dining. Hierbij worden uitsluitend streekproducten geserveerd.

Ons driegangen Teuten keuze menu wisselt maandelijks. De menukaart wisselt om de drie maanden. Daarnaast werken wij met seizoensproducten zoals asperges, aardbeien en wild. Wij werken met verse en dus gezonde producten.

Naast persoonlijke aandacht, spelen wij in op de wensen van onze gasten (o.a. glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, veganistisch). Mocht u onverhoopt minder tijd hebben dan houden wij daar rekening mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor grotere gezelschappen. 

Bourgondisch genieten..
Wil je reserveren?