Vanaf heden kunt u bij ons genieten van over(h)eerlijke wildspecialiteiten zoals gevogelte charcuterie uit Nederland, Herfst paddestoelen soep, hazenpeper, Nederlands wild zwijn en hertenbiefstuk. Kijk snel op de menukaart voor overige over(h)eerlijke gerechten.

voorgerechten

Gevogelte charcuterie (Nederland) 12,50
Gerookte eendfilet (eendenboerderij Helvoirt), geconfijte duivenboutjes,
fazantpaté en ganzensalami. Met blauwe bessen compote (Jan Janssen, Budel).

Carpaccio van Hert 12,50
Fijn gesneden hertenvlees (Cees en Joos Lauwers, Reusel).
Op rucola salade met truffelmayonaise en kroepoek van paddenstoelen.

Herfst paddenstoelen soep (vegetarisch) 5,50
Romig paddenstoelensoep met oesterzwammen en kastanje
champignons (kwekerij van Doremaele, Velddriel).

hoofdgerechten

Hazenpeper 20,50
Hazenvlees in rode wijn gegaard.
Met geroosterde spruit en witlof.

Nederlands wild zwijn duet (Nederland) 20,50
Wild zwijn kotelet in combinatie met pulled wild zwijn.
Met een wilde saus.

Hertenbiefstuk 25,00
Biefstuk van Hertenhoeve De Voort (Cees en Joos Lauwers, Reusel).
Met bockbiersaus (La Trappe, Berkel Enschot).

Wild Combi 25,00
Wild zwijn kotelet, hertenbiefstukje en hazenpeper.
Geserveerd met gegrilde winterse groenten zoals pastinaak en knolselderij.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een winterse stamppot en een stoofpeertje.
Wij werken o.a. met geschoten wild. Er kan dus nog een kogeltje in zitten.